"Хороший інтер'єр - це найпотужніший в світі антидепресант"

"Хороший інтер'єр - це найпотужніший в світі антидепресант"


Картинки по запросу "стильного ремонту"

Джонатан Адлер (Jonathan Adler) - один з найзнаменитіших дизайнерів Америки і неповторний майстер еклектики. Сам він визначає свій стиль як Modern American Glamour. Саме тому сьогодні ми розглянемо (*6 правил стильного інтер'єру від Джонатана Адлера*).


Джонатан вважає, що будинок зовсім необов'язково повинен бути заповнений шикарними меблями або шедеврами світового мистецтва. Він радить оформляти своє житло так, щоб в нього було всього-на-всього приємно приходити. Так, будинок з точки зору дизайнера насамперед повинен виражати суть його господаря і дарувати йому радість.
У своїх порадах Джонатан пропонує робити часом не зовсім звичайні з точки зору стандартного оформлення інтер'єру речі - збивати масштаб, змішувати 'незмішуючі 'кольори і фарби, сміливо експериментувати з симетрією і композицією, наводьте "художній безлад". Інакше кажучи - Адлер радить "поєднувати непоєднуване". Втім, саме тут і проходить тонка, але дуже небезпечна лінія, яка ділить інтер'єри на майстерно оформлені і повністю позбавлені смаку. Самого ж Джонатана Адлера можна назвати дизайнером-експресіоніста.

Отже переходимо до порад.
Картинки по запросу "стильного ремонту"
У роботах Джонатана Адлера за рідкісним винятком можна помітити стіни, пофарбовані в будь-який інший колір, крім білого. Просте полотно дозволяє художнику більш сміливо і яскраво для висловлювання своїх ідей на цікавих деталях. Це особливий почерк дизайнера.



Картинки по запросу "стильного ремонту"Адлер як ніхто інший чудово працює з різними принтами, але тут він вибирає найбільш елегантні варіації: геометричні та анімальні принти, де обов'язково присутнє поєднання білого кольору і насичених відтінків.


Картинки по запросу "стильного ремонту" Помаранчевий колір видає особливий почерк дизайнера. Цей колір присутній у багатьох його роботах, як бачите, вінстильно підносить його в інтер'єрі з  теплими тонами, зверніть  увагу на     присутність відповідних за  кольором картин.

Картинки по запросу "стильного ремонту"Металеві елементи особливо добре вписуються в інтер'єр, де представлені монохромні відтінки і принти. Металевий блиск додає деяку розкіш і завершеність вигляду квартири.

Якщо ви можете зробити дизайн чогось одного, ви можете зробити дизайн усього.
– Массімо Віньеллі (Massimo Vignelli)

Коментарі

Популярні публікації